İSTANBUL / PENDİK - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Ock

Okul öncesi öğretmen öğrenci ve velilerimizin desteği ile BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM sergisi hazırlanarak Yerli Malının önemine dikkat çekildi.

1.Dönem 2.Sınav Takvimi

Oyuncağını Getir,

Kardeşini Sevindir

Veli Görüşme Saatleri ve Günleri

Ekm

"İnsanların aynası kitaplardır." Pendik Kitap Fuarı ziyareti ile öğrencilerimiz yeni kitaplarla tanıştı, imza günü ve söyleşilere katıldılar. Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze öğrencilerimize sunduğu fırsat için teşekkür ederiz.

Ekm

Forestanbul gezimizde öğrencilerimiz doğada eğlenceli ve macera dolu birgün geçirdiler.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına hazır. Tadialat, onarım ve yenilikler yapıldı. Öğrencilerimiz için güvenli ve hijyenik eğitim-öğretim ortamı için çalışmalar yapıldı. Ücretsiz ders kitaplarımız hazırlandı. Mutlulukla gelin sevgili çocuklar.