T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Şule YEKELER - Okul Müdürü

1984 yılında Malatya doğdu.

Eğitim:

İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamıştır. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında ikinci üniversite eğitimine devam etmektedir.

Mesleki gelişim açısından Organizasyon Yönetimi, Liderlik, Öfke Yönetimi, Sanat akademisi alanlarında eğitim almıştır.

Çalıştığı Kurumlar:

2008 yılında Şanlıurfa ili Siverek İlçesinde Konurtepe İlköğretim Okulu’nda meslek hayatına başladı. 2010 yılında yapılan il dışı tayin ile birlikte mesleğine İstanbul’da devam etmektedir.2010-2013 yıllarında Kadıköy ilçesi Şükran Karabelli Kozyatağı İlköğretim Okulu’nda, 2013-2015 yılları arasında Kadıköy ilçesi İlhami Ertem Ortaokulu’nda görev yaptı.2015 yılında Sultanbeyli ilçesi Yaşar Paşalı İlkokulu’na müdür yardımcısı olarak atandı. 2018-2020 yıllarında Kartal İlçesi İhsan Zakiroğlu Ortaokulu’nda görevine devam etti. 2020 yılında Pendik ilçesi Yıldırım Beyazıt Ortaokulu’na Okul Müdürü olarak atandı.

Eğitim-Öğretim alanında yaptığı faaliyetler:

Çalıştığı kurumlarda birçok projede yürütücü ve destekçi olarak görev almıştır. 2016-2017 yıllarında katılımcı olduğu Erasmus projeleri ile İspanya, İngiltere, Finlandiya ülkelerinde eğitimlere katılmış; bu ülkelerin eğitim sistemlerini gözlemleme ve bu ülkelerde kültürel seyahatlere katılma fırsatı olmuştur.2019-2020 yılında onaylanan TÜBİTAK projesinde “Dua Hayattır” projesi ile yer almıştır. Görev yaptığı Sultanbeyli ilçesinde yerel olarak yürütülen Masal Koridorum, Oyun ve Fiziki Etkinlikler, Empatiyi Kodluyorum projelerinde yürütücü ve destekçi olarak örnek teşkil eden çalışmalarda bulunmuştur.2019-2020 yılları DİKAB  soru hazırlama çalıştayına katılım sağlamıştır.