İSTANBUL / PENDİK - Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Adres
Kaynarca Mah. Seyir Sk. Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Blok No 7/1 İç Kapı No 2 Pendik / İstanbul
Vizyon
Öğrencilerimizi, kabiliyetleri doğrultusunda en üst eğitim düzeyine çıkararak onları bir üst eğitim aşamasına hazır hale getirmek. Bilim ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen milli ve manevi değerlere sahip bir eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli, milli kültürüne sahip çıkabilen ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
TÜBİTAK 4006, HAREZMİ EĞİTİM MODELİ, e-twinning Avrupa Kalite Etiket, Okulum Temiz Hijyen Belgesi
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Ortaokul 07:50 - 13.25
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Pendik Altkaynarca dolmuş ve otobüsleri E5 Gebze Harem dolmuşları ile Aydınlı Yolu Caddesi üzerinden okula ulaşılabilir.
İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
TÜBİTAK 4006
HAREZMİ EĞİTİM MODELİ, e twinning
Diğer Hususlar
Okulumuzda 28 derslik 998 öğrenci bulunmaktadır. Ortaokul birimimiz 28 derslik ve şube ile 07.50-13.25 arasında eğitim vermektedir. 13.40-19.15 arasında ise İmam Hatip Ortaokulu birimimiz eğitim vermektedir.